Calitate si performanta la pretul corect

Clienţii noştri vor ca marfa lor să ajungă la timp şi în siguranţă. De aceea, pentru a veni în întâmpinarea necesităţilor şi a dorinţelor clienţilor săi, AMA DY BUSINESS realizează operaţiunile de transport cu promptitudine şi seriozitate.
Suntem specialişti in grupaje în şi din Italia, mai ales din zona de N si N-E a Italiei (Bergamo – Brescia / Treviso – Padova – Venetia / Bolognia – Reggio Emilia / Pordenone).

Practicăm tarife rezonabile, scopul nostru nu este profitul cu orice preţ ci sporirea încrederii clienţilor formaţi şi creşterea numărului şi fidelizarea noilor parteneri. Urmărind aceeaşi idee, ne propunem să mărim parcul auto pentru a asigura acoperirea necesităţilor clienţilor noştri. Suntem în acelaşi timp constanţi în preţuri, nu încercăm să speculăm crizele de camioane şi/sau de marfă.

În cazul în care aveți nevoie de transport internațional dedicat de mărfuri din România către destinații diverse din Europa, sau de import de mărfuri din Europa către România, vă punem la dispoziție camioane de marfă de diverse capacități și carosări pentru mărfuri generale. Camioanele noastre vor prelua marfa dumneavoastră în deplină siguranță și cu un termen de livrare cât mai scurt.

Dispunem de spatii de depozitare industriale pentru marfuri paletizate si nu numai. Manipulare marfuri paletizate si nepaletizate. Dispunem de o suprafata de depozitare de aproximativ 5000 mp si 4 rampe de incarcare / descarcare. Hala are o inaltime de 10m ( clasa A) si pune la dispozitie toate utilitatile: încălzire, apa, gaze, electricitate (50 kwh), acces internet. Beneficii: parcare TIR, acces facil, paza, monitorizare video.

Nu sunteti siguri ce solutie vi se potriveste?

Alegând AMA DY BUSINESS, dispuneţi de interlocutori responsabili care, datorita experienţei acumulate, vă pot da toate răspunsurile necesare pentru organizarea unui transport sau în aplicarea unei strategii de transport.
Îndeplinirea obiectivelor clienţilor noştri este şi obiectivul nostru. Filozofia care ne guvernează este aceea de a trata cu maximă seriozitate şi promptitudine problemele şi nevoile clienţilor noştri. Aceasta filozofie ne-a adus succes în activitatea noastră de până acum şi suntem convinşi că şi în viitor ne va aduce succesul.
Dorim sa lucram intr-un mediu de afaceri bazat pe încredere si onestitate si contribuim in acest sens la crearea lui. Apreciem diversitatea ideilor, avem încredere unii in ceilalţi si valorificam cunoştinţele şi experienţele acumulate.

Solutii efective

Beneficiați de experiența noastră în furnizarea de soluții eficiente la orice problema intampinati. Beneficiați de intreg suportul nostru, indiferent dacă implică o simplă extindere a serviciilor noastre sau o extinedere mai complexa, indiferent dacă aceasta înseamnă o dezvoltare în depozitare sau un necesar mai mare de autovehicule.

In siguranta

Fie ca este transportata sau este doar stocata in depozitul nostru, marfa dumneavoastra este in siguranta.

Livrare rapida

Asiguram o livrare rapida facand concurenta de multe ori companiilor de transport express.

Dispecerat 24/7

Fie ca intampinati dificultati sau doriti doar un update cu privire la transport, dispeceratul nostru va sta la dispozitie 24/7.